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Resultado:
4 dose(s)
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
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por membro: bcatrett

Balsamic Roasted Vegetables

A great veggie side dish with different types of peppers, squash, carrots, asparagus, zucchini and onion.

Ingredientes

Instruções

  1. Pre-heat oven to 450 °F (220 °C).
  2. Line a baking pan with foil.
  3. Cut and slice all vegetables.
  4. Season with fresh ground salt and pepper.
  5. Toss with olive oil and balsamic vinegar.
  6. Bake for approximately 20-25 minutes until vegetables are desired crispness.
  7. Note: vegetables should caramelize and be crispy.
167 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
Very tasty, but could reduce the pepper. Seemed like it over powered.
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03 jun 13 por membro: 1sonny
3 pts
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03 dez 11 por membro: mama mel
Great mix of veggies. We didn't have fresh asparagus at our local store, so I used green beans. Delish!
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04 fev 11 por membro: TJ Alred
I only made this with Asparagus but it was so good! My boyfriend enjoyed it too!
user vote
19 abr 10 por membro: Byrdface

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 149 calorias em 1 dose de Balsamic Roasted Vegetables.
Repartição das Calorias: 24% líp, 60% carbs , 16% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
621 kj
7%
148 kcal
Lípidos
4,6g
7%
Lípidos Saturados
0,726g
4%
Lípidos Monoinsaturados
2,569g
Lípidos Poliinsaturados
0,916g
Carboidratos
25,64g
10%
Açúcar
9,64g
11%
Fibras
6,8g
Proteínas
6,61g
13%
Sal
1,60g
27%
Colesterol
0mg
Potássio
1205mg
60%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
da IDR*
(148 cal )
7% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (60%)
 
Lípidos (24%)
 
Proteínas (16%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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