Balsamic Roasted Vegetables
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: bcatrett
Balsamic Roasted Vegetables
A great veggie side dish with different types of peppers, squash, carrots, asparagus, zucchini and onion.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 450 °F (220 °C).
- Line a baking pan with foil.
- Cut and slice all vegetables.
- Season with fresh ground salt and pepper.
- Toss with olive oil and balsamic vinegar.
- Bake for approximately 20-25 minutes until vegetables are desired crispness.
- Note: vegetables should caramelize and be crispy.
167 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Very tasty, but could reduce the pepper. Seemed like it over powered.
03 jun 13 por membro: 1sonny
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Great mix of veggies. We didn't have fresh asparagus at our local store, so I used green beans. Delish!
04 fev 11 por membro: TJ Alred
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I only made this with Asparagus but it was so good! My boyfriend enjoyed it too!
19 abr 10 por membro: Byrdface
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Resumo Nutricional:
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Existem 149 calorias em 1 dose de Balsamic Roasted Vegetables.
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Repartição das Calorias: 24% líp, 60% carbs , 16% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
621 kj
7%
148 kcal
Lípidos
4,6g
7%
Lípidos Saturados
0,726g
4%
Lípidos Monoinsaturados
2,569g
Lípidos Poliinsaturados
0,916g
Carboidratos
25,64g
10%
Açúcar
9,64g
11%
Fibras
6,8g
Proteínas
6,61g
13%
Sal
1,60g
27%
Colesterol
0mg
Potássio
1205mg
60%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (60%)
Lípidos (24%)
Proteínas (16%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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