Tempo de Preparação: 15 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Snacks
Avaliação :
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Shrimp and crab salad suitable for mixing with pasta, on roll or crackers. Can also be used as a dip.
Ingredientes
Instruções
- Make sure all ingredients are thawed but still cool.
- Drain any liquid from shrimp or crab meat (you can use real crab meat if you prefer).
- Mince or chop shrimp and crab to personal preference (try a combination of minced, finely chopped and loosely chopped).
- Mix all ingredients.
- To serve put on crackers, put the mixture on a bun/roll for a sub. Serve on top of a tossed salad or you can cook pasta and mix it in.
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Resumo Nutricional:
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Existem 161 calorias em 1 dose de Seafood Salad.
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Repartição das Calorias: 64% líp, 16% carbs , 20% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
672 kj
8%
160 kcal
Lípidos
11,23g
16%
Lípidos Saturados
1,502g
8%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
2,502g
Lípidos Poliinsaturados
6,004g
Carboidratos
6,17g
2%
Açúcar
1,78g
2%
Fibras
0,1g
Proteínas
8,05g
16%
Sal
1,04g
17%
Colesterol
44mg
Potássio
10mg
0%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (16%)
Lípidos (64%)
Proteínas (20%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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