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Tipo de refeição :
Pratos Principais
Pequeno Almoço
Almoço
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por membro: knitta888

Frittata Primavera

Italian-style omelet with fresh vegetables, mushrooms and a touch of parmesan cheese.

Ingredientes

Instruções

  1. Sauté garlic, mushrooms, asparagus and bell pepper in olive oil in a medium large skillet for about 4 minutes. Add scallions and sauté another minute.
  2. In a medium bowl, mix eggs with a fork until just blended. Add a tablespoon of water, parmesan cheese, salt and pepper and basil.
  3. Pour egg mixture over vegetables in skillet. Cook for approximately 4-6 minutes, lifting edges and tilting skillet to allow uncooked eggs to go underneath.
  4. Cook until just set. Finish under the broiler for about 1 minute to brown the top a little.
  5. Cool for about 5 minutes then cut into 6 wedges.
  6. Serve warm or room temperature.
126 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
nice
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29 mar 12 por membro: zola5000
This is so bizarre - we must be on the same wavelength, as I shared a recipe just like this on Saturday, but used spinach instead of basil and parmesan cheese, and also used less eggs (4). That's what is so great about frittatas - you can add whatever you like and omit what you don't want...swiss and ham is yummy too!
user vote
23 mar 08 por membro: panza

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 116 calorias em 1 dose de Frittata Primavera.
Repartição das Calorias: 60% líp, 13% carbs , 28% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
485 kj
6%
116 kcal
Lípidos
7,83g
11%
Lípidos Saturados
2,183g
11%
Lípidos Monoinsaturados
3,698g
Lípidos Poliinsaturados
1,015g
Carboidratos
3,69g
1%
Açúcar
2,16g
2%
Fibras
1,2g
Proteínas
8,15g
16%
Sal
0,32g
5%
Colesterol
213mg
Potássio
222mg
11%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
da IDR*
(116 cal )
6% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (12%)
 
Lípidos (60%)
 
Proteínas (28%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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