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Resultado:
10 dose(s)
Tempo de Preparação:
5 mins
Tempo de Cozedura:
45 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Acompanhamentos
Almoço
Avaliação :
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por membro: JosephNobles

Normandy Primavera

A low fat and low sodium version of pasta primavera.

Ingredientes

Instruções

  1. Set 6-8 cups of water on to boil. No salt.
  2. Saute chopped onion and minced garlic in olive oil until golden brown. It's fine to caramelize them as well (about 20-30 minutes, stir frequently).
  3. While onion is caramelizing, add vegetable stock and milk into a small saucepan over low heat. Add pepper and/or chicken seasoning to taste.
  4. Once water is boiling, add pasta. Then add flour to caramelized onions and cook about a minute, stirring constantly. Add milk/stock mixture to onions, deglazing the pan and stirring until mixture smooths out.
  5. Halfway through pasta cook time add Normandy vegetable blend to hot water. Continue to cook until pasta is al dente and drain in a colander.
  6. Once sauce has thickened up, add Parmesan cheese and blend in. Check for seasoning.
  7. Add vegetables/pasta to a bowl and toss in sauce. Serve.
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Revisões  
It is carb-heavy, but the instructions make for a satisfying low-sodium meal for several people.
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06 jan 14 por membro: JosephNobles

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 224 calorias em 1 dose de Normandy Primavera.
Repartição das Calorias: 11% líp, 72% carbs , 17% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
937 kj
11%
224 kcal
Lípidos
2,77g
4%
Lípidos Saturados
0,761g
4%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,963g
Lípidos Poliinsaturados
0,156g
Carboidratos
41,04g
16%
Açúcar
5,4g
6%
Fibras
2,7g
Proteínas
9,52g
19%
Sal
0,26g
4%
Colesterol
4mg
Potássio
116mg
6%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
da IDR*
(224 cal )
11% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (72%)
 
Lípidos (11%)
 
Proteínas (17%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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