Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 25 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
por membro: LuC2
Double Corn Cake Muffins
Like my grandmother's sweet cornbread with less sugar, a hint of corn niblets and half the fat.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Grease 12-cup muffin tin with nonstick spray.
- Stir together whole wheat flour, all purpose flour, sugar, cornmeal, baking powder, and salt together in a large mixing bowl.
- Add cream style corn, eggs, applesauce, and milk to the flour mixture and stir until just blended.
- Fill muffin tins full of batter (to the top, but not overflowing).
- Bake in the preheated oven until a toothpick inserted into the center of a muffin comes out clean, 25-30 minutes.
- Cool in the pans for 10 minutes before removing to cool completely on a wire rack or serve warm.
- Note: try turbinado or brown sugar in place of granulated sugar for more molasses flavor. These muffins go well with any vegetarian chili or meat stew. Be creative...split a muffin, top with shredded BBQ and serve with a green salad for a complete meal.
14 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Acompanhamentos
Pães e Produtos de Panificação
Receitas Mais Recentes
Café da manhã ou lanche com poucas calorias.
|
Lanche naturalmente adoçado, delicioso e saudável.
|
Adoçado naturalmente, saudável e fácil de preparar.
|
Saudável, saboroso e úmido.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 191 calorias em 1 dose de Double Corn Cake Muffins.
|
|
Repartição das Calorias: 14% líp, 75% carbs , 12% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
799 kj
10%
191 kcal
Lípidos
3,02g
4%
Lípidos Saturados
1,236g
6%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,532g
Lípidos Poliinsaturados
0,119g
Carboidratos
36,82g
14%
Açúcar
12,37g
14%
Fibras
2g
Proteínas
5,78g
12%
Sal
1,06g
18%
Colesterol
37mg
Potássio
149mg
7%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (74%)
Lípidos (14%)
Proteínas (12%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|