Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Spicy and healthy pasta dish.
Ingredientes
Instruções
- Cook the pasta in rapidly boiling water until al dente.
- Trim the ends of the broccoli stems and cut off the flowers. Peel the outer fibrous layer off the main stalks and cut the stalks into bite-sized pieces.
- Separate the flower of the broccoli into bite-sized pieces.
- Place the broccoli in a colander and rinse under cold running water.
- Put it in a saucepan with the olive oil, garlic, water, and salt.
- Bring to a boil, cover tightly, and let steam until the broccoli is bright green and very crunchy-tender - no more than five minutes. Remove the lid and boil off most of the remaining liquid.
- Toss the broccoli with cooked pasta and chicken. Top with red pepper flakes and parmesan cheese, if desired.
127 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
The ingredient list does not include the chicken so the nutrition info is not accurate.
24 jan 11 por membro: daveandnaomi
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The recipe includes the word "chicken" in the title; so, is chicken included in the nutrition facts? How much chicken?
29 jan 09 por membro: Unmasqued2
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Resumo Nutricional:
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Existem 375 calorias em 1 dose de Penne Broccoli Chicken.
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Repartição das Calorias: 25% líp, 56% carbs , 19% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1569 kj
19%
375 kcal
Lípidos
11,12g
16%
Lípidos Saturados
2,947g
15%
Lípidos Monoinsaturados
5,97g
Lípidos Poliinsaturados
1,495g
Carboidratos
57,35g
22%
Açúcar
3,42g
4%
Fibras
7g
Proteínas
19,47g
39%
Sal
0,73g
12%
Colesterol
7mg
Potássio
728mg
36%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (56%)
Lípidos (25%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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