Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
por membro: NancyJohnson
Serbian Beef, Vegetable and Potato Bake
An easy one dish recipe that's a complete meal.
Ingredientes
Instruções
- In a skillet over medium heat, cook the beef until evenly brown. Remove beef from skillet, reserving juices, and set aside.
- Sauté the green pepper, onion, carrot, and celery until tender in the reserved juices.
- Return beef to the skillet, and season with paprika, salt, black pepper, red pepper, cinnamon, and cloves. Stir in the water and red wine until heated through.
- Dissolve the beef bouillon cube into the mixture. Remove skillet from heat, and mix in the milk
- Spray bottom of 2 quart casserole dish with cooking spray like Pam.
- Layer the bottom of the prepared casserole dish with enough potato slices to cover.
- Place the beef and vegetable mixture over the potatoes, and top with remaining potatoes.
- Cook, covered, 45 minutes in the preheated oven, or until the potatoes are tender.
39 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
This smells divine!! Have made this with half the quantity of beef and gone for lean beef. Without wanting to sound like a complete control freak i have also weighed all the ingredients. so in terms of calories it is now 284.5 for 1/4 of the bake :)
16 jan 10 por membro: minigirl
|
This was really good, could make it lower points by using leaner ground beef. This point count is with 70/30 beef
19 fev 09 por membro: NancyJohnson
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Receitas Mais Recentes
Café da manhã ou lanche com poucas calorias.
|
Com apenas 4 ingredientes um pequeno almoço ou lanche perfeito.
|
Sobremesa doce, deliciosa e de baixa caloria.
|
Receita leve, rápida e simples.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 364 calorias em 1 dose de Serbian Beef, Vegetable and Potato Bake.
|
|
Repartição das Calorias: 40% líp, 41% carbs , 19% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1521 kj
18%
364 kcal
Lípidos
15,75g
22%
Lípidos Saturados
5,952g
30%
Lípidos Trans
0,932g
Lípidos Monoinsaturados
6,685g
Lípidos Poliinsaturados
0,684g
Carboidratos
36,66g
14%
Açúcar
6,09g
7%
Fibras
6,8g
Proteínas
17,36g
35%
Sal
1,50g
25%
Colesterol
54mg
Potássio
1223mg
61%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (41%)
Lípidos (40%)
Proteínas (19%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|