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Resultado:
10 dose(s)
Tempo de Preparação:
5 mins
Tempo de Cozedura:
1 h
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Saladas e Molhos para Saladas
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: Bren911

Brown Rice and Sweet Potato Salad

A great salad that's really a main meal!

Ingredientes

Instruções

  1. Cook rice, drain and set aside.
  2. Combine sweet potato, 1 tbsp olive oil, cumin, sugar and salt and toss.
  3. Combine pepitas (pumpkin seeds) and sunflowers seeds in separate baking dish.
  4. Bake sweet potato and seeds at 450 °F (230 °C) for 10 minutes and remove seeds, roast potatoes another 25 minutes.
  5. Combine vingear, soy sauce and 1 tbsp olive oil as the dressing and season.
  6. Mix rice, seeds and sweet potato with cilantro and add dressing.
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26 set 07 por membro: Angel_Fire

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 302 calorias em 1 dose de Brown Rice and Sweet Potato Salad.
Repartição das Calorias: 24% líp, 66% carbs , 9% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1264 kj
15%
302 kcal
Lípidos
8,23g
12%
Lípidos Saturados
1,332g
7%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,626g
Lípidos Poliinsaturados
2,898g
Carboidratos
50,28g
19%
Açúcar
5,24g
6%
Fibras
4,7g
Proteínas
6,89g
14%
Sal
0,77g
13%
Colesterol
0mg
Potássio
490mg
25%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
da IDR*
(302 cal )
15% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (67%)
 
Lípidos (24%)
 
Proteínas (9%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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