Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 dose(s)
Tempo de Preparação:
2 mins
Tempo de Cozedura:
25 mins
Tipo de refeição :
Sopas
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: reeneejune

Mexican Chicken Soup

Super fast and delicious spicy Mexican soup.

Ingredientes

Instruções

  1. Heat oil in a large sauce pan over medium heat. Add onion and jalapeno; cook, stirring often until they are tender, about 5 minutes. Stir in garlic; cook 30 seconds more.
  2. Add broth (low sodium if possible), increase heat to high, and bring to a rapid simmer. Add chicken and cook until no longer pink, about 3 minutes.
  3. Stir in salsa, bring back to a simmer, season with salt and pepper to taste, and serve hot.
  4. Note: servings are approximately 2 1/2 cups. Jalapeno can be left out if soup is too spicy.
1698 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
Too much sodium
user vote
24 jul 16 por membro: atlcracker
Super easy! I made it tonight, I'm glad I did'nt add the jalape~o because is spicy enough for me.
user vote
24 out 13 por membro: Thing 1
Really tasty soup. I used two cans of mild rotel diced tomatoes instead of the salsa (I didn't have any salsa at the time) and added two zucchini's and a can of corn.
user vote
18 jan 13 por membro: MikeyD76
This soup is delicious ! At last I've found something that fills me up and I enjoy eating.
user vote
17 jan 13 por membro: laura1976b
Anything with salsa has got to be soooo---good
user vote
24 out 11 por membro: Pine Vallet Rita
super easy and very delicious! i usually like spicy foods but just that one jalapeno gave it a real kick!
user vote
31 ago 11 por membro: sk1129
OMG! Yummie!! I used medium salsa and added black beans! Thank u!! =)
user vote
09 mai 11 por membro: Koolbeanz
Very easy to make, I used medium salsa because that was what I had at home and it was too spicy for me but my husband loved it. Will definitely make again using mild!
user vote
12 abr 11 por membro: katielynn
Fantastic, quick, and easy! I substituted poblano pepper for the jalapeno and added some cilantro. We really enjoyed it.
user vote
11 fev 11 por membro: kwidacki
I LOVE this recipe! I added some slivers of homemade tortilla chips and some cheddar cheese.
user vote
04 fev 11 por membro: panda332
1 a 10 de 29 Seguinte

     
 

Rever esta receita



Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Sopas

Receitas Mais Recentes

por membro: Anita1118
Café da manhã ou lanche com poucas calorias.
por membro: Marta’Sofia
Saudável, saboroso e úmido.
por membro: sousa.susy
Macio, úmido e delicioso.
por membro: isabelequeiroz
Lanche saboroso, com baixo teor de gordura e baixo teor de carboidratos.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 279 calorias em 1 dose de Mexican Chicken Soup.
Repartição das Calorias: 20% líp, 18% carbs , 62% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1166 kj
14%
279 kcal
Lípidos
6,23g
9%
Lípidos Saturados
0,948g
5%
Lípidos Trans
0,042g
Lípidos Monoinsaturados
2,762g
Lípidos Poliinsaturados
1,808g
Carboidratos
12,46g
5%
Açúcar
4,85g
5%
Fibras
2,4g
Proteínas
42,76g
86%
Sal
4,70g
78%
Colesterol
99mg
Potássio
888mg
44%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
da IDR*
(279 cal )
14% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (18%)
 
Lípidos (20%)
 
Proteínas (62%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.