Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 30 mins
Avaliação :
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A low-fat dish that's bursting with unique flavors.
Ingredientes
Instruções
- Wash and prepare vegetables.
- Boil chicken broth, furikake seasoning, and vegetables for 10 minutes.
- Boil shrimp in water.
- Cook noodles according to packaging.
- Arrange noodles, shrimp, and broth in a serving bowl. Squeeze in juice from lime then serve.
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Resumo Nutricional:
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Existem 214 calorias em 1 dose de Shrimp Noodle Soup.
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Repartição das Calorias: 8% líp, 57% carbs , 35% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
895 kj
11%
214 kcal
Lípidos
1,9g
3%
Lípidos Saturados
0,024g
0%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,019g
Lípidos Poliinsaturados
0,066g
Carboidratos
31,26g
12%
Açúcar
5,91g
7%
Fibras
3,1g
Proteínas
19,32g
39%
Sal
5,92g
99%
Colesterol
114mg
Potássio
254mg
13%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (57%)
Lípidos (8%)
Proteínas (35%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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